ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Αναπαλαίωση Ιστορικών FORD


Ιστορικά...

Mετά από εισήγηση της ΦΙΛΠΑ, το Υπ. Συγκοινωνιών εξέδωσε τω 1978 την υπ’ αριθμ. ΣΤ 1831/19-1-1978 (Β΄72) Υπουργική Απόφαση, η οποία προέβλεπε την περιωρισμένη κίνηση παλαιών οχημάτων με ειδικές πινακίδες χορηγούμενες από την ΦΙΛΠΑ, αντί κρατικών.

Η ρύθμιση αυτή κυριολεκτικά έσωσε το Παλαιό Αυτοκίνητο στο παρά πέντε, αφού λίγο αργότερα θεσπίστηκε το μέτρο των τεκμηρίων διαβιώσεως, σύμφωνα με το οποίο η χρήση και συντήρηση των Ι.Χ. οχημάτων αποτελούσε αυστηρό τεκμήριο για το ύψος των εισοδημάτων των ιδιοκτητών.

Από τότε η εν λόγω Υπουργική Απόφαση τροποποιήθηκε δύο φορές, κατά τα έτη 1999 και 2001, ποτέ όμως ως προς την ουσία της, αλλά μόνον ως προς τους δικαιούχους να χορηγούν τις πινακίδες.

Συμφώνως προς την τελευταία τροποποίηση, η οποία ισχύει μέχρι σήμερα, δικαιούχοι να χορηγούν πινακίδες παλαιών μηχανοκινήτων οχημάτων είναι οι εν Ελλάδι επίσημοι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου (FIA και FIVA).

 

Motorsport
Page content goes here; To use this template you simply have to build the html for it from the graphic. First export all your buttons, backgrounds and other images. You must decide whether certain elements will be images or html generated.

Διαβάστε Περισσότερα

  Υπηρεσίες

Service
Οι τεχνικοί του Συνεργείου Νικηφόρος εγγυώνται την κορυφαία ποιότητα στο service, παραπάνω από αυτό που εσείς θα περιμένατε, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ηλεκτρολογείο
Το συνεργείο μας επίσης διαθέτει ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη μονάδα με προορισμό την επίλυση κάθε είδους ηλεκτρικών βλαβών, βελτιώσεων, και αναβάθμισης του αυτοκινήτου σας.

Ανταλλακτικά
Παντα με την ποιότητα επισκευής ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και με την εγγύηση των γνήσιων ανταλλακτικών της Ford.

Αναπαλαίωση
To συνεργείο μας, με την πείρα 40 ετών, αναλαμβάνει επίσης την αναπαλαίωση των παλιών σας Ford. Ετοιμάζοντάς τα για ΦΙΛΠΑ, ΕΟΟΕ, ΕΛΠΑ κτλ